Praktisk

Priser

Jeg har IKKE overenskomst med sygesikringen, og du kan derfor ikke bruge din lægehenvisning hos mig. Er du medlem af Sygesikring Danmark, kan du muligvis få refunderet en del af betalingen derigennem.

Vær desuden opmærksom på, at en del sundhedsforsikringer dækker ved behov for psykologsamtaler. Kontakt dit forsikringsselskab for yderligere information.

Individuel samtale
a’ 50 minutter:

1000 kr.

Parsamtale
a’ 50 minutter:

1200 kr.

Parsamtale
a’ 90 minutter:

1700 kr.

Betaling

Betaling sker i starten af hver samtale via MobilePay eller straksoverførsel. I særlige tilfælde kan der betales kontant. Efter samtalen modtager du en faktura.

Afbud

Afbud skal ske hurtigst muligt, og senest inden kl. 12 dagen før din aftale. Ved afbud senere end kl. 12 dagen før din aftale opkræves det fulde beløb for din session.

Hvis du får betalt dit behandlingsforløb af en sundhedsforsikring, skal du desuden være opmærksom på, at forsikringen ikke dækker gebyr for udeblivelse/for sent afbud.


Etik og tavshedspligt

Som autoriseret psykolog arbejder jeg under de etiske principper for nordiske psykologer. Som psykolog har jeg tavshedspligt, hvilket betyder, at jeg ikke må videregive det, du fortæller mig til andre. Hvis du er under 18 år, har dine forældre dog mulighed for at bede om aktindsigt i din journal.

Skulle det ske, at jeg på baggrund af min faglighed vurderer, at du eller en anden er i alvorlig fare, har jeg – uanset min tavshedspligt – pligt til at oplyse det til relevante myndigheder, og hvis du er under 18 år, også til dine forældre.

Jeg vil i så fald altid inddrage og informere dig. Det er altid kun dig, som kan give tilladelse til, at andre instanser – som eksempelvis egen læge eller kommunen – får adgang til eller aktindsigt i din journal. Hvis jeg får en henvendelse vedrørende information om dit forløb, vil jeg altid henvende mig til dig som det første, og ønsker du at give samtykke, vil det foregå skriftligt. Du vil altid kunne trække dit samtykke tilbage.

Covid-19 forholdsregler

På grund af den aktuelle situation med Covid-19 pandemien er det vigtigt, at du bliver hjemme, hvis du er syg, har symptomer på Covid-19 eller har mistanke om, at du kan være smittet.

Der forefindes håndsprit i klinikken. Afstanden imellem os under samtalen er minimum 2 meter. Der luftes grundigt ud imellem samtaler og kontaktflader rengøres imellem hver samtale. Det er muligt at benytte toilettet, men jeg har desværre ikke mulighed for at servere noget at drikke. Vores venteværelse er lille, så mød så tæt på den aftalte tid som muligt. Hvis der allerede sidder nogen i venteværelset, når du ankommer, bedes du vente udenfor, og jeg kommer ud og henter dig til den aftalte tid.

Kontakt

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe, kan du kontakte mig på tlf. 61 47 48 05. Da jeg ofte sidder i samtale, er det ikke altid muligt for mig at besvare dit opkald, men hvis du indtaler en besked på min telefonsvarer, kontakter jeg dig hurtigst muligt, og sædvanligvis indenfor 1 hverdag.

Hvis du foretrækker det, er du også velkommen til at skrive til mig på psykologmetteschubell@protonmail.com. Hvis du oplyser dit telefonnummer, ringer jeg dig op hurtigst muligt, og hvis du foretrækker mailkorrespondance, kan jeg sende dig et link til en sikker, krypteret mailkorrespondance.